BRANDSTICHTING TIJDENS VERGADERING (Kedichem, 29 Maart 1986)
Tijdens een partijvergadering in Kedichem wordt het hotel waar de vergadering plaats vindt belaagd door tientallen zwaarbewapende demonstranten. Nadat verschillende brandbommen het hotel in lichterlaaie hebben gezet moeten de aanwezigen met gevaar voor eigen leven het gebouw ontvluchten. Een vrouwelijke bezoeker kan slechts haar leven redden door van de eerste verdieping te springen, ze verraakt daarbij zo ernstig gewond dat een been geamputeerd moet worden en zij levenslang aan een rolstoel is gekluisterd. Het hotel moest volledig worden afgebroken.
De oproep voor de actie kwam o.a. van de Anne Frankstichting (AFS) en het Anti-Fascistisch Front Amsterdam (AFFRA).

ADVOCATENKANTOOR VERNIELD (Leeuwarden, April 1993)
Voorafgaande aan het proces tegen een vermeende “rechts-extremist” worden bij het advocatenkantoor van zijn raadsman in Leeuwarden ruiten ingegooid met bakstenen, muren en ramen besmeurd met leuzen, menselijke uitwerpselen door de brievenbus gegooid en gedurende enkele weken medewerkers telefonisch en persoonlijk met de dood bedreigd.
De campagne werd geleid door het Frysk Anti-Fassismekomitee (FAFK) en Antifa-Leeuwarden.

BRANDSTICHTING IN WOONHUIS (Velp, 13 Augustus 1993)
In de nacht van 13 op 14 augustus werd gepoogd brand te stichten in het huis van een 78-jarige weduwe in Velp (Gld). De alleenstaande vrouw komt gelukkig met de schrik vrij. De daders worden door de politie gezocht in de kringen van AFA-Arnhem en –Nijmegen.

POLITIEKE INBRAAK (Arnhem, 7 November 1993)
Bij de kringvoorzitter van een politieke partij wordt ingebroken. Enige tijd later wordt een brochure uitgebracht, samengesteld uit materiaal dat tijdens de inbraak is gestolen.
Als verantwoordelijken voor de brochure worden vermeld; De Vonk - Arnhem, Anti Fascistische Aktie (AFA), de Anti-fascistische Telefoonlijn en het FOK.

POLITIEKE INBRAAK (Leeuwarden, Januari 1994)
Bij een inwoner van Leeuwarden worden persoonlijke zaken als een dagboek, fotoalbums, dia’s en bankadministratie gestolen. Later worden enkele zeer persoonlijke fragmenten uit zijn dagboek gepubliceerd in Het Nieuwsblad van het Noorden. De journalist zegt de gegevens van het FOK te hebben gekregen.

ZWARE MISHANDELING (Zwolle, 12 april 1994)
Demonstranten van AFA-Zwolle verstoren de installatie van een democratisch gekozen gemeenteraadslid. De man wordt met traangas in zijn gezicht gespoten, zijn vriendin en enkele van zijn familieleden worden bespuugd, geslagen en geschopt.

KOGEL PER POST (Leiden, 30 mei 1994)
Een inwoner van Leiden krijgt een dreigbrief vergezeld van een kogel thuisgestuurd, met de mededeling zich terug te trekken als CD-raadslid. De danig geschrokken man blijkt alleen dezelfde achternaam als het CD-raadslid te hebben. Zijn kinderen blijken ook telefonisch te zijn bedreigd.

ENORME WAPENVANGST (Schiedam, 25 Februari 1995)
Vlak voordat ze een demonstratie tegen drugsoverlast in Rotterdam kunnen verstoren worden meer dan 150 links-extremisten opgepakt in Schiedam. De politie neemt 44 stokken en knuppels, 10 kettingen, 9 messen, 30 strijkers, 9 busjes traangas, ettelijke flessen gevuld met ammoniak en 46 helmen in beslag. De “demonstranten” waren op weg naar een “vreedzame” tegendemonstratie.

AUTO’S IN BRAND GESTOKEN (A’dam/A’veen, Voorjaar 1995)
In enkele weken tijd worden de auto’s van twee inwoners van Amsterdam en Amstelveen in brand gestoken. Bij de Amsterdammer is enige maanden daarvoor al ingebroken waarbij behalve zakelijke correspondentie ook een adressenlijst wordt gestolen. Gegevens van de ledenlijst worden in 1998 uitgegeven in een boek van KAFKA i.s.m. uitgeverij De Papieren Tijger, waarna verschillende mensen worden bedreigd of hun baan kwijtraken.

HETZE TEGEN CONCERTZANGER (Houten, dec. 1997/1998)
Een 48-jarige, internationaal onderscheiden, concertzanger wordt door het Fascisme Onderzoeks Kollektief (FOK) ten onrechte beschuldigd van extreem-rechtse sympathieën. Een door hem georganiseerd afscheidsconcert voor de Utrechtse commissaris van de Koningin, Beelaerts van Blokland, wordt onmiddellijk afgelast. Nadat de zanger een rechtzaak tegen het FOK heeft aangespannen wordt hij in het gelijk gesteld, maar zijn naam is bedoezeld en de 10.000 gulden schadevergoeding, hem door de rechtbank toegewezen, heeft hij tot op heden niet ontvangen van het FOK.

BESTORMING VAN PINKSTERKAMP (Veenwouden, 22 mei 1999)
De bezoekers, variërend in leeftijd van 8 maanden tot 80 jaar, van een pinksterkamp van Voorpost moeten vluchten voor de aankomende bestorming door 200 links-extremisten. Voorafgaand hadden de links-extremisten aangekondigd voor de huizen van bekende bezoekers een rel te trappen. De bestorming was georganiseerd door de Anitfa Actie (AFA).